کابینت پولیشی عروس آشپزخانه

کابینت پولیشی عروس آشپزخانه

کابینت پولیشی یکی از مقاوم‌ ترین و زیبا ترین مدل های کابینت آشپزخانه است، که می‌تواند سال ‌ها به عنوان زینت‌ بخش خانه و آشپزخانه شما عمل کند. این مدل به عنوان یک متریال جدید در صنعت کابینت سازی شناخته می‌شود.

با وجود تمامی مزایا، سوالاتی مطرح می‌شود: آیا این کابینت برای آشپزخانه ما مناسب است؟ این نوع برای چه نوع آشپزخانه‌ هایی کاربرد دارد؟ آیا نصب آن با توجه به شرایط منزل ما مقرون به صرفه است؟

در ادامه، شرکت پروکیت به بررسی این کابینت، مزایای آن، نحوه سفارش و پاسخ به سوالات مطرح شده خواهد پرداخت. با ما همراه باشید.

قیمت کابینت پولیشی

کابینت پولیشی چیست ؟

مغزی و متریال اصلی در ساخت کابینت پولیشی، MDF خام است. معمولاً از ورق ۱۶ میلی ‌متری MDF در کابینت ‌های MDF یا هایگلاس استفاده می‌شود، اما سبک پولیشی از MDF خام با ضخامت ۲۵ میلی ‌متر بهره می‌برند.

MDF خام به عنوان متریالی مقرون به صرفه ‌تر از چوب طبیعی شناخته می‌شود و به همین دلیل در ساخت کابینت پولیشی کاربرد دارد. در صورت تمایل، می‌توان از چوب نیز به عنوان متریال استفاده کرد. متریال پایه، که عمدتاً MDF خام است، با توجه به سلیقه مشتری توسط دستگاه CNC برش و ابزار می‌خورد.

رنگ کابینتت پولیشی؟

رنگ پولیش (Polish) جزء اصلی کابینت پولیشی به شمار می‌آید. این ماده خمیری و ساینده، از ترکیب رزین، نوعی اسید و کبالت به‌ دست می‌آید. برای استفاده از رنگ پولیش، آن را به‌ صورت ریخته‌ گری یا با اسپری روی بدنه اعمال کرده و سپس یک لایه موم به‌ عنوان پوشش بر روی ام‌ دی ‌اف ایجاد می‌شود.

پس از حرارت ‌دهی، رنگ کابینت پولیشی پخته شده و آماده جلادهی می‌شود. اگر ترکیب اصلی به ‌خوبی تهیه شده باشد، نتیجه نهایی یک لایه شفاف و براق خواهد بود که جلوه‌ای خیره‌ کننده می‌بخشد.

کابینت پولیشی چیست؟

نحوه ی ساخت کابینت پولیشی

برای ساخت کابینت‌ پولیشی، ابتدا یک ورق MDF خام با ضخامت ۲۵ میلی ‌متر انتخاب می‌شود که با استفاده از دستگاه CNC طرح آن حکاکی می‌گردد. در این مرحله، طرح درب نیز بر روی ورق نقش بسته می‌شود. سپس چندین لایه رنگ پلی اورتان براق بر روی سطح کار اعمال شده و سمباده ‌زنی انجام می‌شود. این فرآیند ۳ تا ۴ بار تکرار می‌شود تا حدود ۳ میلی ‌متر از سطح کار با رنگ پوشش داده شود.

در ابتدا، ورق MDF با ضخامت ۲۰ میلی ‌متر انتخاب می‌شود و سپس ورق‌ های خام با دستگاه CNC حکاکی می‌شوند. طرح درب‌ های سبک پولیشی معمولاً مشخص است و با استفاده از دستگاه CNC، طرح‌ های دلخواه حکاکی می‌شود. پس از آن، نوبت به نقاشی سطح کار می‌رسد.

در این مرحله، چندین بار رنگ‌ های پلی اورتان براق به سطح کار پاشیده می‌شود و سپس سمباده ‌زنی انجام می‌گیرد. این عملیات نیز ۳ تا ۴ بار تکرار می‌شود تا حدود ۳ میلی‌ متر از سطح رنگ ‌آمیزی شود.

پس از این مراحل، به یکی از مراحل اصلی تولید می‌رسیم: اعمال پولیش. در این مرحله، نمدی نسبتاً زبر به پولیش آغشته شده و بر روی سطح کار ساییده می‌شود. این کار تا زمانی ادامه می‌یابد که حباب‌ های روی سطح رنگ از بین بروند و سطح حالتی درخشان پیدا کند.

کابینت پولیشی

نصب کابینت پولیشی

پس از اتمام برش‌ ها، نوبت به نصب آنها در محل می‌رسد. با توجه به ظرافت و زیبایی سبک کابینت پولیشی، نصب آن‌ ها باید توسط افراد ماهر و متخصص انجام شود تا در نهایت بهترین نتیجه حاصل گردد.

برای نصب کابینت پولیشی، توصیه می‌کنیم از نصابان ماهر و حرفه‌ای مجموعه پروکیت استفاده کنید. این افراد با دقت و مهارت بالا، شروع به نصب می‌کنند و از آسیب رسیدن به سطح براق و صیقلی آن‌ ها جلوگیری می‌نمایند. نصب صحیح کابینت‌ پولیشی، علاوه بر زیبایی نهایی، باعث افزایش طول عمر آن ‌ها نیز می‌شود. به همین دلیل، استفاده از خدمات نصب مجموعه پروکیت، گزینه مناسبی برای صاحبان آشپزخانه‌ های مدرن و لوکس است.

کابینت پولیشی در کرج

روش نگهداری از کابینت پولیشی

برای افزایش طول عمر کابینت پولیشی، باید نکات و فاکتورهای خاصی را در نظر بگیرید. مهم ‌ترین مواردی که در نگهداری از این نوع باید به آن‌ها توجه کنید، عبارتند از:

  1. نظافت دوره‌ای: حداقل هر شش ماه یکبار، آنها را تمیز کنید. برای این کار از یک دستمال تمیز و مرطوب استفاده کنید و کل بدنه را با آن پاک کنید. از پد های سیلیکونی استفاده نکنید، زیرا ممکن است به بافت آن آسیب بزنند.
  1. اجتناب از مواد شیمیایی: از الکل یا آستون برای تمیز کردن لکه‌ ها استفاده نکنید.
  1. پیشگیری از خراش: از ایجاد خراش بر روی درب‌ ها خودداری کنید و سعی کنید از بروز خط و خش بر روی بدنه جلوگیری نمایید.
  1. استفاده از دستگیره‌های لمسی: تا حد امکان از دستگیره ‌های لمسی استفاده کنید تا تماس دست با بدنه کاهش یابد.
  1. جلوگیری از نفوذ رطوبت: از نفوذ آب و رطوبت به فضای داخلی جلوگیری کنید و در صورت بروز این مشکل، فوراً آن را با دستمال خشک کنید.

طراحی کابینت پولیشی

مزایای نصب و اجرای کابینت پولیشی

مدل کابینت پولیشی دارای مزایای زیادی است که توجه علاقه‌ مندان به آشپزخانه‌ های لوکس را جلب می‌کند. از جمله مزایای آن  می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ظاهر زیبا و درخشان

رنگ پولیش پس از سنباده ‌زنی جلا یافته و براق می‌شود. این سطح شفاف، جلوه‌ای درخشنده ایجاد می‌کند که برای آشپزخانه‌ های کوچک و بسته بسیار مناسب است.

  • افزایش استحکام کابینت

در این نوع، ضخامت ورق ‌های ام‌ دی ‌اف بیشتر از مدل ‌های دیگر است. همچنین، لای ه‌های رزین و پولیش بر روی ام ‌دی ‌اف، به ضخامت کلی دیواره‌ ها افزوده و استحکام آن را در برابر ضربه و حرکت افزایش می‌دهند.

  • مقاومت در برابر رطوبت

رنگ ‌های کابینت پولیشی دارای مقاومت بالایی در برابر رطوبت هستند و تقریباً نفوذ آب و رطوبت از ورق ‌های ام ‌دی ‌اف پوشیده شده با پولیش غیرممکن است. به همین دلیل، این نوع در مناطق شرجی و نزدیک به دریا محبوبیت بیشتری دارند.

  • کمک به دلباز شدن آشپزخانه

سبک پولیشی سفید یکی از پرطرفدار ترین انواع کابینت‌ ها است. رنگ سفید نه ‌تنها فضا را بازتر نشان می‌دهد، بلکه انرژی و نشاط بیشتری به آشپزخانه می‌بخشد.

  • امکان تعمیر و تعویض آسان

در صورت خرابی هر یک از ورق های بدنه، تعویض آن به ‌راحتی امکان ‌پذیر است.

کابینت پولیشی در تهران

دستگیره‌های کابینت پولیشی

انتخاب دستگیره کابینت به سبک آن بستگی دارد. اگر شما به طراحی مدرن گرایش دارد، بهتر است از دستگیره ‌های ساده، بلند و کشیده استفاده کنید، یا حتی می‌توانید بدون دستگیره سفارش دهید. از سوی دیگر، اگر سبک آشپزخانه شما کلاسیک است، باید از دستگیره‌ های کلاسیک یا آویزان که دارای جزئیات و نقش‌ و نگارهای بیشتری هستند، استفاده کنید.

کابینت پولیشی برای چه آشپزخانه هایی مناسب است؟

کابینت پولیشی برای آشپزخانه‌ های مدرن و کلاسیک مناسب است، اما کاربرد آن در آشپزخانه ‌های مدرن رایج ‌تر است. برای آشپزخانه ‌های کلاسیک می‌توان از سبک پولیشی مات استفاده کرد. از رنگ پولیش هم در سبک‌ های هایگلاس و هم ممبران می‌توان بهره برد. نکته مهم در ساخت کابینت با رنگ پولیش، استفاده از ورق ‌های ام‌ دی ‌اف با تراشه ای بزرگ است.

خرید و قیمت کابینت پولیشی

قیمت کابینت پولیشی

کابینت پولیشی به دلیل پروسه ساخت دشوار و نیاز به محیط ایزوله برای تولید، جزو کابینت ‌های گران ‌قیمت محسوب می‌شود. فرآیند ساخت این مدل زمان ‌بر بوده و نیازمند مجری حرفه‌ای و تجهیزات خاص گران ‌قیمت است.

قیمت کابینت پولیشی به عوامل مختلفی بستگی دارد:

  • ضخامت ام ‌دی ‌اف یا چوب به کار رفته به عنوان متریال پایه.
  • سبک و مدل که ممکن است دارای تراش ‌کاری بیشتر یا کمتر باشد.
  • رنگ؛ معمولاً مدل پولیشی در رنگ سفید تولید می‌شود و استفاده از رنگ‌ های دیگر هزینه تولید را افزایش می‌دهد.

سخن پایانی

برای ساخت کابینت پولیشی، می‌توانید از خدمات شرکت پروکیت بهره‌مند شوید. این شرکت با دقت و مهارت بالا، بهترین ایده‌ ها را برای شما ارائه می‌دهد و کابینت ‌هایی با کیفیت عالی و قیمت مناسب تولید می‌کند. برای ارتباط با مشاوران ما، لطفاً با ما تماس بگیرید.

نوشته قبلی

تمیز کردن کابینت آشپزخانه

نوشته بعدی

خرید کمد دیواری اقساطی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
مشاوره رایگان