کاببنت روکش چوب

خانهکاببنت روکش چوب

کاببنت روکش چوب یکی از دو سبک اصلی کابینت‌ها است که شامل کلاسیک و مدرن می‌شود. این نوع کابینت، به دلیل شباهت بسیار زیاد به کابینت‌های تمام چوب، جزو محبوب‌ترین کابینت‌های کلاسیک محسوب می‌شود. درب‌های کابینت روکش چوب از چوب طبیعی با پوشش ام دی اف ساخته شده اند. در این مقاله به بررسی و مقایسه‌ی کابینت روکش چوب با کابینت تمام چوب می‌پردازیم. این نوع کابینت، با نام «کابینت طرح چوب» نیز شناخته می‌شود و یک طرح جدید از کابینت‌های آشپزخانه می‌باشد.

رنگ کاببنت روکش چوب

کاببنت روکش چوب چیست؟

کابینت با روکش چوب، یک نوع کابینت است که در واقع از ترکیب چوب و مدیوم دنسیتی فایبربورد (MDF) یا نئوپان تشکیل شده است. این نوع کابینت دارای یک لایه نازک از چوب طبیعی به نام روکش بر روی سطح آن است که با چسباندن و فشردن آن به دست می‌آید. به عکس کابینت‌های تمام چوب که کاملا از چوب طبیعی ساخته شده‌اند، کاببنت روکش چوب تنها دارای این لایه روکش چوبی می‌باشد و مغز آن اغلب از MDF یا نئوپان است.

برای جلوگیری از خراشیدگی و افزایش مقاومت، روی روکش چوبی آن از رنگ‌های خاصی پوشیده می‌شود. این نوع کابینت نه‌تنها ساخت آن ساده‌تر از کابینت‌های چوبی است، بلکه زیبایی و شکوه طبیعی چوب را به آشپزخانه شما می‌آورد. رگه‌های خاص چوب طبیعی ترکیب شده در روکش این نوع کابینت، فضای زنده ای به فضای آشپزخانه‌تان می‌بخشد.

تفاوت کابینت چوب با روکش چوب را قبل از خرید بدانید

قبل از خرید، تفاوت بین کابینت چوب و کابینت با روکش چوب را بدانید. همانطور که قبلا گفته شد، کابینت با روکش هزینه کمتری نسبت به کابینت چوبی دارد. این اختلاف هزینه به علت نوع متریال استفاده شده در هر کدام از این دو مدل کابینت است.

متریال اصلی کابینت چوبی از چوب درختان مختلف تشکیل شده است که پس از طی فرایندی آماده برای ساخت و حکاکی ها می‌شود. به عبارت دیگر، چوب مستقیماً برای ساخت کابینت استفاده می‌شود.

در حالی که متریال اصلی کاببنت روکش چوب، ام دی اف شانزده میلیمتری است که روی آن یک روکش یک میلیمتری پرس می شود و سپس آماده برای حکاکی می‌شود. هر دو این مدل کابینت شامل اجزایی مانند ستون، تاج و زیر چراغ هستند که از جنس چوب، رزین و ام دی اف تولید می‌شوند.

یک نکته مشترک بین این دو مدل کابینت این است که هر دو رنگ‌آمیزی می‌شوند. انواع رنگی که برای شکل ظاهری و دوام استفاده می‌شود، معمولاً رنگ های پلی‌اورتان و پلی‌استر هستند. اما برای داشتن نگاهی بهتر و بهینه‌تر به کابینت‌ها، می توانید این نکات را قبل از خرید در نظر بگیرید.

ویژگی کاببنت روکش چوب

تفاوت در ساختار کاببنت روکش چوب و تمام چوب

فرق بین ساختار کابینت های روکش چوب و کابینت های تمام چوب، در این است که در کابینت های چوبی، تماما از چوب طبیعی برای ساخت استفاده می شود و به همین دلیل این کابینت ها دوام بیشتری دارند و ظاهر طبیعی تری دارند. اما در کاببنت روکش چوب از ام دی اف شانزده میلی‌متری برای بدنه کابینت استفاده می‌شود و فقط روی آن یک لایه نازک از چوب طبیعی قرار داده می‌شود.

تفاوت در قیمت کابینت روکش چوب و تمام چوب

تفاوت بین قیمت کاببنت روکش چوب و کابینت تمام چوب این است که قیمت کابینت‌های روکش چوب کمتر از کابینت‌های تمام چوب است. این امر به دلیل استفاده کمتر از چوب طبیعی در کابینت‌های روکش چوب است، که باعث کاهش قیمت آنها نسبت به کابینت‌های تمام چوب می‌شود. در نهایت، توجه داشته باشید که هر دو نوع کابینت، یعنی تمام چوب و روکش چوب، در ظاهر خود تفاوت چندانی ندارند، زیرا هر دو توسط رنگ پوشش داده می‌شوند و در تمامی طرح‌ها و سبک‌ها ساخته می‌شوند.

نحوه ساخت کاببنت روکش چوب چگونه است؟

مراحل ساخت کابینت با روکش چوب به شرح زیر است:

  • ابتدا با توجه به طرح کابینت، مغزی را با استفاده از دستگاه CNC ایجاد کنید. مغزی می‌تواند از ام دی اف یا نئوپان خام باشد.
  • سپس سطح ابزار خورده را با سنباده تمیز کرده و صیقل دهید.
  • سطح را با چسب مخصوص پوشانید.
  • روکش‌های نازک چوب طبیعی را طبق طرح مورد نظر مرتب کنید و با دستگاه پرس به ورق ام دی اف یا نئوپان چسبانید.
  • پس از خشک شدن چسب روکش‌ها، مرز بین آن‌ها را محو کنید. برای این کار از سنباده و ماشین‌های مخصوص استفاده کنید.

برای ساخت کابینت، از ورق روکش چوب استفاده کنید تا بتوانید برندها و قسمت‌های قابل مشاهده کابینت را ایجاد کنید. برای قسمت‌های غیر قابل مشاهده، از ام دی اف ساده استفاده کنید. سپس، قطعات آماده‌شده را با رنگ‌های پلی اورتان و پلی استر رنگ کنید تا آماده ساخت و نصب کابینت شوند. توصیه ما این است که برای درب‌ها و قسمت‌های مشاهده شونده از رنگ پلی استر استفاده کنید که نمای بهتری دارد و در برابر نفوذ آب مقاومت بیشتری دارد. در نهایت، پس از نصب کابینت، لکه‌گیری‌های لازم را انجام دهید و مشکلات احتمالی را برطرف کنید. برای شباهت بیشتر به کابینت‌های چوب، می‌توانید از روش‌های خاص ساخت کاببنت روکش چوب استفاده کنید.

مزایای کاببنت روکش چوب

ویژگیهای کابینت های روکش چوب

کاببنت روکش چوب یکی از مدل‌های محبوب در بازار است که این محبوبیت دارای دلایل زیادی است. در ادامه، مزایا و معایب کابینت روکش چوب را بررسی می‌کنیم. اولاً، در بخش مزایا، این کابینت شیک و زیبا است و دارای ظاهری شبیه به کابینت‌های چوبی می‌باشد. با خرید کابینت روکش چوب، می‌توانید با یک سوم هزینه کابینت چوبی دارای یک کابینت با ظاهر مشابه باشید، اما از نظر کیفیت چوب و ام‌دی‌اف، این دو قابل قیاس نیستند و کابینت چوبی بدون شک عمر بیشتری دارد. همچنین، کابینت روکش چوب دارای تنوع رنگی فراوان است و امکان ترکیب دو رنگ در یک آشپزخانه نیز وجود دارد.

یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های کابینت‌های روکش چوب، عمر زیادی که دارند است. حتی اگر پس از چند سال استفاده، رنگ تیره آن‌ها کمی فرسوده شود، می‌توانید رنگ جدیدی بر روی آن‌ها بزنید و با داشتن یک دکوراسیون جدید، زندگی کرد. اما برای انتقاد از این مدل کابینت، قابل ذکرترین معایب آن، می‌توان به قیمت بالای آن اشاره کرد.

با این حال، اگر آن را با مدل‌های مشابهی مانند کابینت‌های چوب یا ممبران مقایسه کنیم، متوجه خواهیم شد که قیمت آن بسیار افزایشی ندارد. بنابراین، این نکته را نیز باید در نظر داشته باشیم که برخی از افراد از خرید آن منصرف شوند. از طرفی، می‌توان گفت که کابینت‌های روکش چوب، هیچ عیب و نقصی ندارند و به لحاظ کیفیت و ظاهر، عملکرد قابل قبولی دارند.

مزایای کابینت با روکش چوب

کاببنت روکش چوب نزدیک ترین کابینت به کابینت اشپزخانه چوبی است. از جمله جزییاتی که زیبایی و لوکسیته این نوع کابینت را افزایش می‌دهد، می‌توان به ستون‌ها، تاج و زیر چراغ، ابزار و حکاکی‌های روی درب‌ها اشاره کرد. استفاده از رنگ‌های پلی استر و پلی اورتان در پوشش آن، باعث مقاومت در برابر رطوبت می‌شود و انتخاب آن در تنوع رنگی و منطبق با هر سلیقه‌ای، موجب مقرون به صرفه بودن آن نسبت به کابینت‌های چوبی می‌شود.

برای افزایش زیبایی و جذابیت کابینت شما، توصیه می‌شود از صفحه‌های کورین استفاده کنید. این صفحه‌ها در طراحی‌های خاص کابینت کلاسیک به کار می‌روند و زیبایی و جلوه زیادی به اشپزخانه شما می‌بخشند.

کاببنت روکش چوب

انواع رنگ هایی که در کاببنت روکش چوب مورد استفاده قرار می گیرند:

رنگ‌های مختلفی برای استفاده در کاببنت روکش چوب وجود دارند، اما عمدتاً دو نوع رنگ برای این منظور مورد استفاده قرار می‌گیرند. این دو نوع رنگ شامل رنگ پلی‌اورتان و پلی‌استر می‌باشند. باید توجه داشت که رنگ پلی‌اورتان از نظر کیفیت برتری نسبت به رنگ پلی‌استر دارد. هرچند که هزینه استفاده از رنگ پلی‌اورتان بیشتر از پلی‌استر است.

در کابینت‌های روکش چوب امکان استفاده از ده‌ها رنگ مانند سفید، طوسی، کرم، گردویی، ماهگونی، قهوه‌ای و غیره وجود دارد. حتی می‌توان با استفاده همزمان از دو رنگ، ظاهر زیبا و منحصر به فردی به کابینت داد.

قبل از انتخاب رنگ برای کابینت روکش چوبی، بهتر است نمایشگاه کابینت‌های نوین را مشاهده کرده و با کارشناسان مشاوره نموده تا انتخاب مناسب و هوشمندانه‌تری داشته باشید.

چه عواملی بر تعیین قیمت نهایی کاببنت روکش چوب تاثیر دارند؟

عوامل تعیین قیمت کابینت روکش چوب شامل کیفیت و نوع روکش چوب، نوع ورق ام دی اف بدنه، نوع رنگ استفاده شده برای روکش و مهارت اجرایی کابینت ساز می‌باشند. در زمان سفارش دادن کابینت‌های روکش چوب، اهمیت مهارت کابینت ساز بسیار زیاد است، زیرا مهارت اجرایی این فرد، تأثیر بسزایی بر عمر و کیفیت کابینت دارد. پس اگر برای یافتن کابینت ساز حرفه‌ای در شهر خودتان به کمک نیاز دارید، می‌توانید به سایت شرکت کابینت پروکیت، به عنوان بزرگ‌ترین  تولیدکننده کابینت، مراجعه کنید.

سفارش کاببنت روکش چوب

سفارش ساخت کاببنت روکش چوب

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در سفارش ساخت کابینت با چوب روکش، با ما تماس بگیرید. شما می‌توانید طرح مورد نظر خود را برای فضای آشپزخانه‌تان انتخاب کرده و سپس آن را سفارش دهید. بعد از تایید، کابینت مورد نظر شما آماده ساخت می‌شود. هدف ما برقراری یک رابطه بلندمدت با مشتریان عزیز است و ضمانت کیفیت کار برای تمامی خدماتی که ارائه می‌دهیم، به خاطر ارائه متریال با کیفیت عالی می‌باشد. بنابراین، می‌توانید با اطمینان طرح پیشنهادی محل مورد نظرتان را به ما ارسال کنید و از خدمات ما بهره‌مند شوید.

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
مشاوره رایگان